En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

ürkü pas sayesinde ciğererden autarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı doğru iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış örgülabilir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan içeriye kolaylıkla girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Metanet açısından, Z tipi yangın merdivenleri ekseri yangına, korozyona ve cazibe koşullarına dayanıklı çelik veya aldatmaüminyum üzere bek malzemelerden dokumalır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye akort ve muvafık eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir öbür özelliği kilit + dizi seti yahut panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır.

FEZA Düzenek Odası Yangın Kapısı: Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yüzı saf otomasyon sistemlerine uygun aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın bapları camlı kabil.

Her zaman sere serpe buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında herhangi bir eşya, möble veya başka Yangın Merdiveni Kapısı bir engel bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini esenlar.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız mevsuk evetğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek sinein kullanılacağı mekana bakarak bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Bu kapılar yardımıyla ani vüruten durumlarda binadaki tahliye maslahatlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir halde binayı terk etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

şayet bir kapının yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak evgin çıkış bapsı namına çatı defa aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe bakılırsa sineörgüsı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan henüz narin kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın bedelı elan buna rabıtlı olarak daha adi olmaktadır.

Report this wiki page